Рубрика Косметика / Пост "Наливна парфумерія — добре чи погано?"

Наливна парфумерія — добре чи погано?

14 Фев 2017

nalivna-parfumeriaЗмінювати імідж і експериментувати з зовнішністю можна не тільки за допомогою стрижки, нового набору косметики, кардинального зміну гардеробу, але й купуючи нові парфуми. Проблема лише в тому, що покупка багатьох флаконів улюблених духів може серйозно вдарити по кишені. Наливна парфумерія — ідеальний вихід для тих, хто любить експериментувати з запахами, але не хоче багато витрачати на дорогу косметику. Наливні духи значно дешевші, але при цьому майже не відрізняються від оригіналів ароматом чи складом. Купуючи такі парфуми можна не переживати, що новий запах не пасуватиме до образу, а пляшечка з духами буде сумувати на поличці з косметикою.

Коли варто замислитися над зміною аромату?

Професіональні парфумери вважають, що улюблені духи треба змінювати не лише тоді, коли аромат вам набрид чи хочеться спробувати щось новеньке. Рекомендовано мати «набір» парфумів на кожен сезон року: влітку краще розкриваються легкі аромати, наприклад, фруктові або квіткові; взимку ж варто підбирати східні запахи, більш глибокі та насичені різними відтінками.

Як підібрати ідеальні парфуми?

Можна підібрати різні парфуми не тільки на конкретний період року, але й до певного образу чи події. В офіс або на прогулянку не варто купувати духи з деревними нотками, або ті варіанти, які поєднують кілька штучних ароматів. Краще підійдуть легкі запахи з ледь помітними нотками.

Східні аромати з великою композицією добре пасують до шикарної сукні і особливих подій. У комбінації з вдалим мейк-апом такий запах може краще передати вечірній настрій, підкреслити важливість заходу.

Спортсменам і людям, які ведуть швидкий темп життя, варто обирати м’які аромати, наприклад, фужерні. Розливні парфуми зі шкіряними нотками теж можуть бути вдалими, якщо підійти до вибору духів відповідально і обрати той варіант, який підкреслить ваш індивідуальний запах, який є в кожної людини.

Як розрізнити різні типи ароматів?

Зазвичай парфуми є комбінацією кількох різних ноток, і лише інколи можна виокремити лідуючий запах. Розрізнити різні духи за типом аромату можуть тільки люди з гарним нюхом і знаннями про види запахів і їх особливості. В цілому, в цьому навіть немає необхідності: якщо вам подобається аромат і він ледь відчутний від одежі чи зачіски, то саме ці парфуми є «вашими». При виборі духів користуйтеся простою порадою: для щоденних справ, роботи та спорту найкраще пасують ледь відчутні запахи з тонкими нотками, а для особливих подій варто обирати більш складні композиції. Парфуми на розлив зазвичай продаються в невеличких флаконах, тому є можливіcть спробувати різні аромати і обрати найвдаліший.

Оцените статью в своем блоге

Комментариев нет.