Рубрика Одежда / Пост "Як обирати шорти?"

Як обирати шорти?

12 Июл 2013

Не для кого не є секретом, що шорти – найзручніша річ з літнього гардеробу. Активні та спортивні дівчата мають у своїх шухлядках, мабуть, усі різновиди цього типу одягу: бермуди (шорти вільного крою довжиною приблизно до коліна), спортивні (зручні шорти з м’якої тканини для занять), прямі та вузенькі шорти і ще багато інших. Деякі з них  придбані  у дизайнерських бутіках, а якісь було замовлено через Інтернет, наприклад з Ібей Україна. Та кожного літа дизайнери пропонують нам нові моделі, і захоплені модою жінки поспішають обрати для свого гардеробу нові, актуальні речі. То ж про що треба пам’ятати, коли вирушаєш до магазину по чергову новинку?

Перш за все треба визначитися із місцем, до якого ви плануєте вдягати новенькі шорти. Одне діло красуватися в обновці на пляжі або займатися спортом на стадіоні,  та зовсім інша річ, якщо шортам доведеться стати частиною літнього офісного наряду. Від призначення речі залежить модель, тканина та колір. У офіційному наряді домінують цупкіші тканини, а от для відпочинку можна обрати одяг із  більш легких тканин.

Підбирайте шорти так, щоб вони підкреслювали переваги вашої фігури та ховали її вади. Отже вирішіть, що хочете приховати, а що готові з гідністю продемонструвати  оточуючим.

Якщо недоліком своєї фігури ви вважаєте повнуваті стегна, обирайте моделі шортів, які не мають задніх кишень. Кишені та різні аплікації на задній частині візуально додадуть зайвого об’єму.

Невеличким на зріст дівчатам найкраще пасуватимуть коротенькі шорти з високою посадкою, такі моделі також здатні візуально подовжити ноги. А от дівчатам вище середнього зросту навпаки краще підійдуть подовжені шорти із високою талією. Вони здатні візуально зменшити зріст і підкреслити тонку талію та вигин стегон. Шорти найрізноманітніших моделей ви зможете знайти у американських бутіках та крамницях, щоб придбати їх за допомогою з Ібей Україна.

Шорти класичних кольорів – коричневого, сірого, синього будуть добре поєднуватися з різними речами вашого гардеробу, що дозволить вам створити безліч цікавих ансамблів. Під  речі яскравих кольорів – зеленого, червоного, а також під моделі з різноманітними малюнками та принтами підібрати топ, блузу та аксесуари буде значно складніше, але у таких шортах ви точно не залишитеся поза увагою оточуючих. Та будьте обережні з орнаментами – деякі з них можуть повнити або скорочувати фігуру.

І, звісно ж, зверніть уваги на якість  виконання самої речі та на якість  тканин, з якої вона зроблена.

Оцените статью в своем блоге

Оставьте отзыв: