Рубрика Одежда / Пост "Виготовлення чоловічих вишиванок — відмінний спосіб заробити"

Виготовлення чоловічих вишиванок — відмінний спосіб заробити

8 Окт 2013

Вишивка — це клопітка робота, що вимагає терпіння. У випадку, якщо Вам подобається даний вид рукоділля, з його допомогою Ви зможете навчитися добре заробляти.

Тільки істинним майстриням відомо, скільки зусиль і праці необхідно вкласти в оригінальну і гарну річ. Наприклад , на виготовлення чоловічої вишиванки йде близько тижня, хоча їх вартість від 300 гривень і вище.

Враховуючи популярність ексклюзивної вишитої сорочки, їй було повернено статус міського одягу. Звичайно ж, тут не обійшлося без участі артистів, співаків і політиків. Особливість чоловічих вишиванок, насамперед, полягає в тому, що вони декоровані неповторними орнаментами. У них зашифровані добрі побажання на здоров’я, щастя, любов і т.д. Така річ є не тільки стильною, модною і привабливою, а ще й оберігаючою.

Серед різноманіття чоловічих сорочок розрізняють 2 види виробів: з вставками прикрашеними вишивкою та вишита сорочка.

У випадку з першим видом, візерунок спочатку вишивається на канві, після чого пришивається до сорочки . Такі вишиванки виготовляються швидше і простіше, а їх вартість коливається в межах 420-550 грн.

Розшиті візерунками сорочки відрізняються трудомісткістю і тонкістю роботи майстринь. Незважаючи на те, що лляні нитки не однакового розміру і вести підрахунки дуже важко, такі вироби виглядають набагато красивіше. Їх ціна від 500 грн.

Дуже цінуються сорочки,  пошиті з домотканого полотна декоровані вишивкою. Робота з мережками або білим по білому займає близько півроку і коштує від 750 грн.

Значно полегшити роботу можна за допомогою готових візерунків і орнаментів наявних у продажу .

Новачкам фахівці рекомендують повчитися на канві з набору, куди входить схема малюнка з розкладкою за кольорами, нитки, голки і зображення вишивки із зазначенням розмірів. Так працювати дуже зручно, але цей спосіб є одним з найдорожчих. Ціна такого задоволення залежить від розміру, наприклад, набір 12 * 12 коштує від 140 грн.

Якщо, Ви хочете заощадити скористайтеся спеціальною фарбою для нанесення зображення, а нитки підберіть в магазині, або пошукайте у себе вдома.

Для того, щоб виготовити чоловічу вишиванку, купити можна у спеціалізованому магазині сорочку-заготовку за ціною від 70 гривень.

По закінченню вишивки обов’язково сфотографуйте виріб і викладіть в інтернет де Ви і будете продавати готові сорочки . У разі, якщо варіант з цей варіант Вам не підходить, здайте вишиванки в торгівельний центр, або художній салон для реалізації .

Коли Ви наберетеся досвіду і навчитеся виготовляти акуратні і ексклюзивні речі займіться рекламою продукції . У цей процес можна залучити родичів, які напевно запропонують вишиванки знайомим, друзям і забезпечать Вам базу постійних клієнтів.

Оцените статью в своем блоге

Оставьте отзыв: