Рубрика Авто / Пост "Якісні авто акумулятори у Львові та області від AET.UA"

Якісні авто акумулятори у Львові та області від AET.UA

4 Сен 2015

avto-akumuliatoriРано чи пізно кожен водій стикається з необхідністю вибрати і купити новий акумулятор на свій автомобіль. Найкраще орієнтуватися на рекомендації, зазначені виробником автомобіля, в технічній документації конкретної марки і моделі. У технічних характеристиках враховуються всі параметри, що впливають на необхідну потужність батареї: об’єм двигуна, вид палива, кількість електронного обладнання та наявність енергоємних систем в комплектації автомобіля.

Як вибрати автомобільний акумулятор?

Вкрай не рекомендується встановлювати автомобільний акумулятор з характеристиками нижче, ніж зазначено виробником. Батарея з недостатньою потужністю не зможе повністю забезпечити нормальну роботу транспортного засобу. Виникне постійна необхідність заряджати акумулятор і стежити за рівнем його заряду. А в зимовий період, коли температура опускається значно нижче нуля, слабкий акумулятор просто не зможе запустити двигун.

Чи можна встановлювати на автомобіль акумулятори могутніше, ніж зазначено виробником?

Тільки в тому випадку, якщо його характеристики не перевищують рекомендовані на 10-15%. Якщо купити акумулятор занадто великої ємності, тобто ризик перегріву електроліту через підвищену навантаження під час експлуатації.

Де купити акумулятор у Львові та області?

Ринок автомобільних запчастин і комплектуючих пропонує величезний вибір брендів як світових, так і українських виробників електроустаткування. У Львові та області існують десятки, якщо не сотні торгових представництв і магазинів, таких як aet.ua, що займаються продажем автомобільних акумуляторів.

Але де впевненість, що ви віддаєте гроші за якісний і оригінальний товар?

Вже не перший рік наш інтернет-магазин співпрацює тільки з надійними і офіційними постачальниками, які є лідерами і професіоналами своєї справи. Ми пропонуємо найкращі умови для наших клієнтів. Купуючи акумулятор у нас, ви отримуєте перевірений високоякісний товар за найвигіднішою ціною. У нас ви легко можете підібрати акумулятор для свого легкового автомобіля або вантажного автомобіля. Широкий вибір моделей акумуляторних батарей дозволить купити оптимальне пристрій для автомобілів будь-якого класу.Ми гарантуємо швидку і зручну доставкунаших товарів до Львову та області. Купити акумулятор можна прямо на сторінці товару в інтернет-магазині, або звернувшись до наших консультантів по одному з вказаних телефонів.

У рубриці «Контакти» ви знайдете розташування офісу компанії. Наші менеджери завжди готові надати кваліфіковану допомогу при виборі акумулятора і відповісти на всі технічні питання.

Оцените статью в своем блоге

Комментариев нет.