Рубрика Выбор бытовой техники / Пост "Яку побутову техніку краще вибрати?"

Яку побутову техніку краще вибрати?

5 Сен 2012

Без чого ми вже не уявляємо свого життя? Так, без побутової техніки. Чи погодились би Ви прати вручну, розігрівати все в каструлях і сковорідках, надсилати письмові листи і телеграми, ходити виключно на “живі” концерти і вистави, взамін на тепер вже звичні пральні машини, мікрохвильові печі, комп’ютери, мобільні та стаціонарні телефони і телевізори? Напевно 99% — ні. Людина швидко звикає до хорошогоого. А що може бути кращим, ніж полегшення життя?

Зараз на ринку існує широкий вибір виробників побутової техніки. Про них ми дізнаємось з реклами, рекомендацій близьких та знайомих, побачивши в магазині або супермаркеті. Що ж краще вибрати? Що представляє гарантію якості? За якими критеріями купувати?

Почнемо з пральних машин. Вони бувають з верхньою та боковою загрузкою, з вмістом від двох до п’яти кілограмів одягу. Є механічні, а є вже удосконалені, сенсорні. Радять вибирати бокову загрузку, так як існує думка, що вони якісніше перуть. Фірми, на які варто звернути увагу — це “Indesit”, “Gorenje” і “Bosh”. Це всесвітньо відомі бренди, які зайняли перші позиції на ринку і не безпідставно.

Холодильники бувають звичайні з морозильною камерою в середині, з морозильною камерою відділеною, двокамерні і трикамерні. Ціну визначають якість, об’єм і зовнішній вигляд. Також різні удосконалення і додаткові функції. Кращими вважаються “Gorenje” та “Indesit”. Вони відносно недешеві, але служать довго і без збоїв.

Мікрохвильовки. Необхідна річ у сучасному побуті. Економить час і брудний посуд, не вимагає додаткових зусиль і завжди на “підхваті”. За історією, створена була випадково. Вчений, який її розробив, планував показати світу зовсім інший винахід, але в результаті невдалого експерименту на світ з’явилась мікрохвильова піч. Ща що йому можна подякувати. Користувачі люблять фірму “LG”, кажуть, недорого, якісно і безпретензійно. З ними важко не погодитись.

Телефони. Якщо стаціонарні не викликають особливої необхідності (крім тих, на які зареєстровані юридичні адреси), то без мобільних – як без рук. Зараз важко знайти людину, в якої нема мобільного телефону. Всі без вийнятку мають таку забавку технологічного прогресу: від наймолодших які тільки навчились читати і писати) – до найстарших, які хочуть завжди бути на зв’язку з дітьми та внуками. Багато років лідером ринку серед брендів була “Nokia”. Останнім часом її “переплюнув” “Samsung”.

На дану тему можна ще багато говорити, але в загальному ситуація зрозуміла. Хоч коротко, але пізнавально. Найкращий критик – споживач. Так що звертайте на це увагу і робіть слушний вибір.

Оцените статью в своем блоге

Оставьте отзыв: