Рубрика Строительство и ремонт / Пост "Чому вигідно брати в оренду дизельні навантажувачі у великій спеціалізованій компанії"

Чому вигідно брати в оренду дизельні навантажувачі у великій спеціалізованій компанії

3 Мар 2019

pogruzchikАвтонавантажувачі давно вже стали невід’ємною частиною складського господарства, різних видів виробництв, будівництва, торговельних підприємств. Вони призначаються для вантажно-розвантажувальних робіт, складування та переміщення різних вантажів. У залежності від виконуваних завдань, навантажувачі можуть комплектуватися додатковими пристосуваннями.

За типом енергоносія, що застосовується у них, їх ділять на 4 групи: дизельні, бензинові, газові та електричні навантажувачі. При цьому одними з найпоширеніших і затребуваних на вітчизняних підприємствах є автонавантажувачі, двигуни яких працюють на дизельному паливі.

Основні особливості дизельних навантажувачів

Автонавантажувачі на дизельному паливі — потужні та продуктивні. Їх двигуни здатні створювати найбільшу компресію у порівнянні з аналогами, котрі використовують для роботи інші енергоносії. Крім того, завдяки високому крутному моменту на низьких оборотах, дизельні мотори працюють досить ефективно, стабільність цього показника дає можливість застосовувати їх при переміщенні вантажів значної маси. Також варто відзначити підвищену надійність і тривалий термін таких автонавантажувачів на ДП.

Це лише деякі переваги дизельних навантажувачів, однак у них є і певні недоліки. Зокрема, їх заборонено використовувати у будь-яких закритих будівлях через сильні шкідливі вихлопи (але вихлопи можна мінімізувати, якщо встановити спеціальний дорогий фільтр). У зимовий час при дуже низьких температурах бувають проблеми з запуском двигуна. Застосування низькоякісної солярки призводить до швидкої зношуваності основних вузлів двигуна, тому рекомендується використовувати паливо виключно від перевірених постачальників.

Ціна дизельного навантажувача виробництва кращих світових виробників — чимала. Тому в разі нестачі оборотних коштів вигідніше не купувати, а взяти автонавантажувач на дизпаливі в оренду у великій спеціалізованій компанії. Крім заощадження значних коштів на придбання, не потрібно буде піклуватися про запасні частини та весь комплекс технічного обслуговування. Буває, що навантажувач потрібен не на постійно, а на якийсь час, тоді тим більше є сенс його орендувати.

Головне, на що варто звернути увагу при взятті б/в дизельного автонавантажувача в оренду — це його можливість максимально ефективно вирішувати наявні завдання з транспортування, розвантаження, навантаження та штабелюванню товарів. Ознайомитися з актуальними розцінками на оренду вживаних дизельних навантажувачів можна на сайті компанії «Денал Груп» тут за адресою https://denal.com.ua/forklifts/diesel/

Оцените статью в своем блоге

Комментариев нет.