Рубрика Интерьер / Пост "Кольори для фарбування стін у маленькій вітальні"

Кольори для фарбування стін у маленькій вітальні

16 Ноя 2021

steniВідмінна ідея спробувати себе у дизайні інтер’єрів. Ви можете вибирати добірний елемент, меблі, візерунки та багато іншого, власне те, що прикрасить ваш простір. Звичайно, це також пов’язано з відповідальністю, наприклад, розуміння того, які кольори вибрати, якщо ви хочете, щоб кімната здавалася більшою.

Іноді спалах яскравих кольорів — це саме те, що потрібно, щоб оживити кімнату і зробити її енергійнішою, особливо такою, яка привертає увагу і викликає радість.

1. Морський синій

Цей простір у морському стилі відрізняється затишною та елегантною атмосферою, і темно-синій колір стін безперечно відіграє першорядну роль. Через низькі стелі білий колір — ключовий тон у збереженні балансу кімнати, тому його варто використовувати в оформленні стелі, меблів та предметів декору. Зверніть увагу, лимонно-жовті напірники, чашки та золота обробка стельових елементів прикрашають простір і додають освіжаючий контраст.

2. Бірюзовий та холодна бірюза

Ці відтінки роблять кімнату яскравою та молодіжною. У поєднанні з білою стелею холодні тони створюють настрій радості, оптимізму, натхнення та дружелюбності. Але будьте обережними, не зловживайте ними, оскільки вони можуть легко захопити невеликий простір і зробити його занадто холодним. Радимо поєднувати їх зі світлим деревом, жовтими та кремовими тонами, щоб створити атмосферу, що надихає.

3. Карамельно-червоний

Яскравий відтінок, наприклад, карамельно-червоний, подбає про те, щоб ваша невелика вітальня не залишилася непоміченою.Блідо-сірі дивани та килим зменшують інтенсивність стін, тоді як червоний колір варто трохи додати у візерунок подушок та килимів. Цей енергійний простір буде ідеальним поєднанням «гучного» і «тихого».

4. Різні відтінки сірого.

Для кімнати, яка потребує мінімалістично вигляду, варто використовувати сірий колір. Головне — використовувати відтінки, що злегка змінюються, щоб він залишався світлим і радісним, а не похмурим і сумним. До прикладу, блідо-сірий кутовий елемент, молдинг завжди чудово поєднується зі стінами з каменю та плиткою натурального кольору.

Поєднайте ці відтінки з білими або дерев’яними меблями та теплим освітленням, і вам обов’язково сподобається світла та елегантна кімната.

5.Між білими та нейтральними

Ми перерахували деякі з кращих ідей фарбування для вітальні, але є один колір, який вважається універсальним. Бежевий – завжди відмінний вибір для дому у будь-якому сенсі. Не зовсім білий, але не зовсім нейтральний, теплий бежевий може суттєво змінити сприйняття житлового простору.

Так, насичені кольори можуть бути приголомшливими, але світліші тони зроблять ваш простір яскравішим і затишнішим.

Оцените статью в своем блоге

Комментариев нет.