Рубрика Выбор товаров для детей / Одежда / Пост "На яких предметах дитячого одягу не варто економити? Радить інтернет магазин Nestling"

На яких предметах дитячого одягу не варто економити? Радить інтернет магазин Nestling

4 Дек 2021

odezhdaДо формування дитячого гардероба слід підходити ретельно, зваживши всі «за» та «проти». Оскільки діти швидко ростуть, природне бажання батьків заощадити на дитячому одязі, який вже через сезон стане замалим. Але все ж таки є дитячі речі, на яких економити не варто. Разом з інтернет магазином дитячого одягу https://nestling.com.ua/ua/ розглянемо, як вибрати та купити дитячий одяг, не витративши зайві гроші, при цьому не поступаючись якістю речей для малят та підлітків.

Верхній дитячий одяг: речі, які зігрівають

Вийти боком може економія на предметах верхнього одягу для дітей: дитячих куртках, вітровках, пуховиках, пальто. Такі дитячі речі повинні утримувати тепло тіла маляти та запобігати попаданню всередину холодного вуличного повітря.

Вкрай важливо, щоб верхній зимовий та демісезонний дитячий одяг складався хоча б із двох шарів: нижній, тобто підкладка, не дасть теплу піти, а верхній, вологозахищений та вітрозахищений, не дозволить холоду проникнути під куртку. У якісних теплих речах продумана конструкція: є вітрозахисна планка, регулювання манжет та коміра по ширині, куліска для утяжки нижнього краю дитячої куртки у сильний холод.

Економія на верхньому одязі для дітей та підлітків — прямий шлях до частих застуд дитини. Через неякісні матеріали волога не відводиться від тіла, а акумулюється. Таким чином, спітнілий малюк, коли перестає бігати і стрибати, моментально замерзає через мокрий дитячий одяг.

Шкільна форма: дитячі речі, які носяться щодня

Напевно, недалекоглядною можна назвати спробу заощадити на дитячому одягу, у якому дитина ходить до школи. Через часте носіння форму доводиться часто прати, і, звичайно, дешеві тканини не витримують такого навантаження. Вони линяють, втрачають форму, розповзаються швами. В результаті шкільний дитячий одяг, куплений за мінімальною ціною, прослужить менше, ніж якісний та більш дорогий.

Спортивний дитячий одяг: якість у пріоритеті

Ще одна річ, на якій не варто економити, – спортивний костюм. Неважливо, чи дитина займається фізкультурою в школі пару разів на тиждень, або ж відвідує додатково спортивні секції. Спортивний дитячий одяг однозначно має бути якісним: матеріал повинен тримати форму, щоб річ не розтягнулася після прання, фурнітура бути безпечною та надійною, резинки – широкими та м’якими.

Якщо дитина має звичку тримати якісь дрібниці в кишенях спортивного дитячого одягу, подбайте, щоб вони були оснащені застібками-блискавками.

Нижня білизна для дітей: натуральні тканини – наше все!

Майка та трусики – дитячі речі, які безпосередньо контактують з ніжною шкірою малят. Тому важливо, щоб нижній одяг для дітей був пошитий з натуральних, дихаючих, гігієнічних та гігроскопічних тканин. Такі матеріали швидко вбирають і відводять піт, що зберігає шкіру дитини суху, а значить, запобігає подразненням і почервонінням.

Крім матеріалу спідньої дитячої білизни, звертайте увагу і на крій: речі для дітей не повинні сковувати рухи, давити, заважати вільному диханню та роботі внутрішніх органів. Переконайтеся, що резинка трусиків знаходиться між стегновими кісточками дитини і нижнім краєм ребер.

Бажання заощадити на спідній дитячій білизні, покупка дешевих синтетичних трусиків і маєчок призведе до подразнення шкіри малюка. Є й негативніші наслідки — почервоніння і свербіння шкіри в делікатній інтимній зоні, що викликає постійний дискомфорт.

Дитячі піжами: солодкий сон – запорука здоров’я

Для дитячого одягу, у якому дитина спить, діють ті ж правила, що й для спідньої білизни: жодних давлячих резинок, виступаючих швів, гудзиків, зав’язок, шнурків, декору зі стразів або інших твердих прикрас.

Найкраще брати дитячу піжаму з чистої бавовни або з бавовни з невеликим відсотковим вмістом еластану, який потрібен для збереження форми речі навіть після багаторазового прання. Бавовна забезпечить шкірі дитини сухість, навіть якщо малюк спітніє під ковдрою.

Ми рекомендуємо не заощаджувати на покупці дитячого одягу для сну: вибирайте продукцію відомих брендів, представлену в інтернет-магазині Nestling – найкращими є дитячі піжами Carters. Причому потрібно сказати, що якісна дитяча піжама з бавовни обійдеться не набагато дорожче моделей з поліестеру, який категорично не підходить для пошиття дитячого одягу для сну.

Як економити на дитячому одязі не на шкоду якості?

Говорячи про те, що на деяких предметах гардероба дитини чи підлітка не потрібно економити, ми зовсім не маємо на увазі, що дитячий одяг має коштувати дорого. В інтернет магазині Nestling регулярно відбуваються акції та розпродаж дитячого одягу, під час якого навіть дуже якісні, брендові речі для дітей та підлітків продаються за зниженою ціною.

Магазин робить знижки на дитячий одяг, щоб швидше звільнити місце для нової колекції, а також, щоб привернути увагу покупців до тієї чи іншої лінії одягу для малят та підлітків. Розпродаж дитячого одягу відбувається при зміні сезонів року, якщо залишилося декілька одиниць товару.

Знижки на дитячі речі дозволяють заощадити сімейний бюджет, не поступаючись якістю дитячого одягу та здоров»ям дитини.

Оцените статью в своем блоге

Комментариев нет.